Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Anda Adam prezintă clipul "Dacă ar fi" - VIDEOCLIP

Anda Adam a lansat mult așteptatul videoclip "Dacă ar fi", filmat pe Stadionul Arcul de Ttriumf din București. Cipul, ce vine cu suspans, adrenalină, iubire și dans, poate fi urmărit pe InfoMusic.

Publicat

pe

Anda Adam
Anda Adam

După ce a cântat în premieră la Romanian Music Awards 2013 single-ul "Dacă ar fi", Anda Adam lansează și videoclipul piesei. Noua melodie este produsă de HaHaHa Production și vine după aproape un an de la lansarea ultimului single, "AMO".

"Dacă ar fi" este, așa cum îmi place mie să cred, melodia celor care s-au iubit nebunește și care, din pricina micilor neînțelegeri, ajung în situația de a se despărți pentru că, aparent, nu văd nicio altă soluție. Este piesa despre suișurile și coborâșurile din viața fiecărui cuplu, spune Anda Adam.

Artista a petrecut peste zece ore la filmările videoclipului, ce s-au desfășurat pe Stadionul Arcul de Ttriumf din București. Aceasta a fost acompaniată de echipa de fotbal american a României, dar și de motocicliști cascadori. Clipul a fost regizat de Florin Botea și reprezintă o producție interesantă, căreia nu-i lipsesc adrenalina, suspansul, dansul și iubirea.

Am filmat zece ore în continuu, în timpul zilei pe stadion și noaptea pe motocliclete alături de cei mai buni cascadori pe care i-am văzut vreodată. Videoclipul este regizat de Florin Botea. Sunt foarte încântată de produsul final și abia aștept să lansăm varianta completă. Le mulțumesc tuturor celor implicați în proiect și domnului Alin Petrache, Președintele Federației Române de Rugby, pentru sprijinul acordat pentru filmările pe stadion, a declarat Anda Adam.

Anda Adam - "Dacă ar fi" (Videoclip)

Trending