Johnn Depp vine în România să concerteze cu Hollywood Vampires, alături de Alice Cooper și Joe Perry (Aerosmith) - Cumpără bilete la concert 
afis-summer-well-2016INFO CONCERT:
Summer Well 2016
afis-queen-adam-lambert-bucuresti-2016INFO CONCERT:
QUEEN + Adam Lambert
Ovidiu AntonEurovision 2016 ar putea fi difuzat de PRO TV. Ovidiu Anton: "Show-ul este gata" Afiș Charles Aznavour Concert Sala Palatului 2016INFO CONCERT:
Charles Aznavour
Ovidiu Anton nu va mai putea participa la Eurovision 2016România, exclusă de la Eurovision 2016. Reacția lui Ovidiu Anton: "E nedrept" Președintele SUA, Barack ObamaMesajul președintelui Obama la moartea lui Prince: "Am pierdut o emblemă a creativității" PrincePrince s-a stins din viață la 57 de ani

Robin Thicke regretă prestația alături de Miley Cyrus din cadrul VMA

Robin Thicke regretă decizia de a cânta alături de Miley Cyrus. Gala MTV Video Music Awards ar fi trebuit să îl ajute să-și promoveze noul single, "Give It To You". În schimb, nimeni nu pare interesat de prestația artistului, ci mai curând de gesturile obscene ale lui Miley Cyrus.
Robin Thicke și Miley Cyrus la MTV VMA 2013

Robin Thicke și Miley Cyrus la MTV VMA 2013

Robin Thicke spera ca prestația din cadrul MTV VMA 2013 să-l ajute să-și promoveze noul single "Give It To You" și implicit să-i aducă o creștere în popularitate. Planurile artistului au fost însă date peste cap, luminile reflectoarelor fiind încă îndreptate către Miley Cyrus.

"Robin a crezut că va fi distractiv să o includă și pe Miley în numărul său artistic, dar nu și-a dat seama că îl va pune în umbră. Gala premiilor MTV trebuia să fie seara lui. Nu cred că ar mai fi fost de acord să cânte împreună cu ea dacă ar fi știut cum va reacționa publicul", a mărturisit o sursă internă pentru Us Weekly.

Robin Thicke este cel care i-a propus lui Miley ideea de a cânta împreună, fără a realiza însă că promovarea sa va avea de suferit. În plus, artistul pop a plecat acasă fără niciun premiu, deși spera să câștige la categoria Video of the Year pentru clipul "Blurred Lines".

Pe de altă parte, oamenii din staff-ul lui Miley susțin că prestația sa din cadrul MTV VMA 2013 nu are nimic de-a face cu mișcările de dans de la repetiții.

"Echipa lui Miley este dată peste cap de ce s-a întâmplat pe scena VMA. La repetiții mișcările de dans erau mult mai cuminți."

Miley Cyrus a fost cel mai mediatizat artist din cadrul VMA 2013, punându-l în umbră nu doar pe Robin Thicke, ci și pe colegele sale, Lady Gaga și Katy Perry. Cele mai discutate prestații din cadrul evenimentului pot fi urmărite într-un articol anterior.

Recent, Robin Thicke a lansat videoclipul noului single "Give It To You". Dacă va avea același succes ca piesa "Blurred Lines", ce a atins vânzări de peste 5 milioane de copii la nivel internațional, există șanse mari ca momentul MTV VMA să fie curând dat uitării.

Robin Thicke - "Give It To You" (EXPLICIT)

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=TH8m6J3gPH0&w=600]

Citește mai multe despre Miley CyrusRobin Thicke
Subiectele momentului: André Rieu concerte 2016 Johnny Depp Prince
Raluca Tanasă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
Citește articolul precedent:
Korn 2013
Korn a lansat o nouă melodie "Love and Meth" - AUDIO

Korn va lansa cel de-al 11-lea album de studio, intitulat "The Paradigm Shift", pe 8 octombrie 2013. Materialul marchează întoarcerea...

Închide