Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Green Village, oaza eco de la B’ESTFEST Summer Camp 2013

Green Village revine la B`ESTFEST cu o serie nouă de programe și activităti ce se adreseaza iubitorilor de ecologie. Eco-fanii vor putea participa la diverse ateliere creative, vor putea admira expoziții și vor avea ocazia de a participa la tombole cu premii numeroase.

Publicat

pe

Pregătiri în zona Green Village la B'Estefst 2013
Pregătiri în zona Green Village la B'Estefst 2013

Green Village revine la B'ESTFEST cu o serie nouă de programe și activităti ce se adreseaza iubitorilor de ecologie, dar și celor care doresc să afle mai multe despre acest domeniu. Eco-fanii vor putea participa la diverse ateliere creative, vor putea admira expoziții și vor avea ocazia de a participa la tombole cu premii numeroase. Pentru cei însetați de cunoaștere, dar și amatori de răcoritoare eco, Iulian și Limonada lui vor fi si anul acesta la datorie. În spatele acestui proiect ce aduce o oază eco la B'ESTFEST Summer Camp 2013 se află Asociația Star Education și Emagic Entertainment, anul acesta Green Village beneficiind și de sprijinul Petrom.

Pregătiri în zona Green Village la B'Estefst 2013

Pregătiri în zona Green Village la B'Estefst 2013

Vizitatorii Green Village din acest an vor putea participa la ateliere de reutilizare creativă a deșeurilor, ateliere ținute de antreprenori sociali, colectarea deșeurilor din zona de camping și transformarea lor în produse decorative, atelier de personalizare a sacoșei sau atelier de plantare legume și fructe. Pe lângă ateliere, vor fi organizate jocuri si tombole cu premii numeroase, boardgames cu teme eco-friendly, quizz-uri pe teme ecologice, dar și un Scavanger Hunt.

O altă atracție din cadrul Green Village va fi oportunitatea de a admira expoziții de natură sălbatică din România și de promovare a florei și faunei din Delta Dunării, dar și de instrumente muzicale realizate din deșeuri.

Obiecte create din doze de aluminiu - Green Village la B'Estefst 2013

Obiecte create din doze de aluminiu - Green Village la B'Estefst 2013

"Faptul că B’Estfest Summer Camp acordă pentru al treilea an consecutiv un spațiu dedicat ONG-urilor și companiilor prietenoase cu mediul, nu poate decât să mă bucure și să mă facă să sper în continuitatea proiectului Green Village. Succesul de care s-a bucurat acest spațiu în anii trecuți mă face să cred că din ce în ce mai mulți oameni au înțeles importanța unui mod de viață compatibil cu natura", declară Zoli Toth, președintele Asociației Star Education și inițiatorul acestui proiect.

În 2013 ONG-urile găzduite de Green Village sunt Asociația Salvați Dunărea și Delta, WWF, Viitor Plus, Asociația Mai Mult Verde, Limonada lui Iulian, Let’s do it Romania!, Fundatia Snagov, Alucro, Ecopolis, Centrul Cultural Roman din Tunari, Asociația Upside Down, Asociația Start Focus și Brigada de Voluntari.

Alături de aceștia, ECO-ROM AMBALAJE, unul dintre sponsorii ediției din acest an si partener traditional al Green Village pregătește premii pentru cei care se implică activ în acțiunile desfășurate în acest spațiu.
Green Village este un proiect Emagic Entertainment si Asociatia Star Education și sustinut de Zoli Toth, întregul demers având „sediul central” în cadrul unei zone amplasate în interiorul spațiului de festival, care găzduiește începând din 2011 un târg de ONG-uri, workshopuri și dezbateri despre responsabilizare ecologica, și chiar expoziții ale unor lucrări de artă realizate din deșeurile colectate chiar din incinta festivalului. Mai multe informații despre Green Village puteți găsi pe pagina de Facebook.

Programul B'ESTFEST Summer Camp 2013 contine peste 100 de artiști români și internaționali ce vor urca pe cele 7 scene și arene amenajate în cadrul festivalului, programul muzical întinzându-se de-a lungul a 12 ore pe zi, începaâd în fiecare seară în jurul orei 18:00 și continuând până în zorii zilei următoare, la ora 06:00. Texas, Nas, Chase & Status live, The Heavy, Nneka, Enter Shikari, Tiamat, Biohazard, Soilwork, Noisia, Joker, Friction, Vama, Vita de Vie, Coma, Subcarpati, Shadowbox & Chimie, Roa, Gojira & Planet H, Bass Turbat live, Grimus, Ocs, Les Elephants Bizarres, Zob, Blue Nipple Boy, Flesh Robot, Negative Core Project sunt doar o parte dintre artiștii ce vor urca pe scenele festivalului, de-a lungul celor trei zile, programul complet pe zile și ore fiind în agendă.

Comentează

Trending