Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

De la Fără Zahăr la The Brad Pits, indie rock și piese serioase - VIDEO

The Brad Pits este o trupă nouă, înfiinţată la Iaşi. Membrii ei sunt Bobo Burlăcianu şi Alex Neagu, ambii componenţi, în paralel, şi în formaţia Fără Zahăr. Spre deosebire de stilul ironic, în grai moldovenesc, al trupei Fără Zahăr, The Brad Pits schimbă direcţia muzicală, abordând rock-ul alternativ şi indie, cu piese serioase.

Publicat

pe

The Brad Pits este o trupă nouă, înfiinţată la Iaşi. Membrii ei sunt Bobo Burlăcianu (chitară electrică, voce) şi Alex Neagu (tobe), ambii componenţi, în paralel, şi în formaţia Fără Zahăr. Spre deosebire de stilul ironic, în grai moldovenesc, al trupei Fără Zahăr, The Brad Pits schimbă direcţia muzicală, abordând rock-ul alternativ şi indie, cu piese serioase, cântate în engleză. Lansarea proiectului a avut loc pe 1 februarie 2013, într-un concert live la Teatru Fix din Iaşi.

The Brad Pits

The Brad Pits

"Am făcut-o pentru că aveam câteva piese compuse prin liceu, din vremea când învăţam să cânt la chitară. Au stat atâţia ani prin foldere, nebăgate în seamă, purtate de pe un hard pe altul. Era păcat de ele, sunt cântece foarte drăguţe. Aşa că le-am scuturat de praf, le-am spălat, le-am pieptănat, le-am dat cu parfum şi le-am scos în lume. Majoritatea-s de dragoste împuşcată în picior şi se cântă în engleză." - Bobo

The Brad Pits (sau cei doi Brad Pitt, cum s-ar deduce din nume și număr de membri) au până acum 15 compoziţii proprii şi vor începe vara aceasta înregistrările pentru primul album. Până atunci, băieţii au lansat pe YouTube o serie de piese filmate live într-o sesiune de repetiţii, la Studioul de Bază din Iaşi. Și pentru că noua direcție muzicală presupune piese serioase, exemplificăm versurile mai jos spre consultare și comparație cu cele ale proiectului paralel, Fără Zahăr. Menționăm, de asemenea, că următoarele concerte The Brad Pits vor avea loc la Cluj, pe 26 mai, în cadrul Photo Romania Festival, şi la Iaşi, pe 16 iunie, la Street Delivery.

Versuri "5 Simple Ways To Hurt Someone" (Bobo Burlăcianu)

Is it something I've done
I don't remember
I was doing just fine
I'm not a pretender
Maybe I lost myself
Looking for something
In a different place
Than where it was hiding
I stir up the past to find me
It just happened too fast. Where are we?
I'm stuck here, there's something wrong
I'm trying to get along

Cause you hit me
Hit me right between my ears
Struck me
Struck me hard in spite my tears
Kicked me
Kicked me like I was some kind of freak
Knocked me
Knocked me down with a single word
Cut me
Cut me off without a sword
Thank you
Thank you for releasing me 
I'm free

Now the flowers are dead
But still in the vase
And still in my head
The memories of us
On the pillow there's still
The shape of your face
In spite of all the ordeal
Of leaving no trace
I sniff like a dog to find you
But you disappeared in smoke, left no clue
I'm stuck here, there's something wrong
I'm trying to move along

The Brad Pits - "5 Simple Ways To Hurt Someone" (RS)

Comentează

Trending