Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Steve Vai va susține un masterclass în Club Tribute pe 24 iunie

Cu ocazia revenirii în România, Steve Vai va susține și un masterclass pe 24 iunie, în Club Tribute din București. Află mai multe detalii despre masterclass-ul "Alien Guitar Secrets" și vezi care sunt prețurile biletelor.

Publicat

pe

Înainte de concertul de la Arenele Romane, programat pentru 25 iunie, fanii cu aptitudini în mânuirea chitării vor avea ocazia de a învăța tehnici și detalii academice chiar de la Steve Vai. Masterclass-ul "Alien Guitar Secrets" se va desfășura în Club Tribute din București pe 24 iunie și va fi o premieră în România.

Steve Vai in concert la Sala Palatului 2012

Steve Vai in concert la Sala Palatului 2012

Cu ocazia revenirii în Romania, Steve Vai va susține și un masterclass pe data de 24 iunie 2013, începând cu orele 17:00, în clubul Tribute din București. Acest masterclass va fi o experiență unică: 3 ore în care Steve Vai va preda tehnici de chitară, va cânta, va răspunde la întrebari și va alege câțiva chitariști dintre cei prezenți pentru un scurt jam session. Steve a dezvăluit și câteva amanunte despre "Alien Guitar Secrets" (titlul sub care se desfasoara masterclass-ul):

"Voi cânta câteva piese pe backing tracks, voi vorbi despre tehnici de chitară și alte detalii academice despre interpretarea la acest instrument, dar cel mai mult mă voi concentra pe abordarea mentală a interpretării și a industriei muzicale în general".

Mai multe detalii despre "Alien Guitar Secrets" găsiți pe inmusica.ro. Pentru masterclass există doua variante de preț: 400 lei (în care intră accesul la masterclass și o invitație la concert, în zona biletelor cu valoare de 150 lei) sau 300 lei (doar pentru accesul la masterclass). Înscrierea la "Alien Guitar Secrets" masterclass se face nominal printr-un email trimis la adresa [email protected]. În replica la mesajul trimis veți primi detalii legate de plata taxei de participare.

Turneul Steve Vai & Evolution Tempo Orchestra va debuta pe 6 iunie la Moscova și se va încheia pe 25 iunie la București, în cadrul turneului ECO FEST, ce va avea loc la Arenele Romane, începand cu orele 20:00. Repertoriul abordat în concertele din 2013 va cuprinde câteva din piesele cântate în 2010, dar și 7 piese noi, din care 3 de pe albumul "Story of Light". Va fi un repertoriu mai dificil și variat care îl va ține pe Steve alături de orchestră minimum 90 de minute. În deschiderea concertului Steve Vai vor performa Cvartetul Hypnotique si trupa Publika.

ECO FEST este organizat de Cramps Music, Noa Event, Energia Media Grup si InMusica Events. Biletele pentru concertul Steve Vai de pe 25 iunie se găsesc în Rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua MyTicket: magazinele Diverta, libraria Mihai Eminescu și Sala Palatului din Bucuresti. Prețurile variază între 50 și 200 lei.

Ultimul concert susținut de Steve Vai în România a avut loc pe 1 noiembrie 2012 la Sala Palatului – citește recenzia concertului Steve Vai.

Steve Vai - "The Crying Machine"

Comentează

Trending