Johnn Depp vine în România să concerteze cu Hollywood Vampires, alături de Alice Cooper și Joe Perry (Aerosmith) - Cumpără bilete la concert 
Concert Ana Popovic la Teatrul Naţional București - 2016Poze concert Ana Popovic la București - 2016 afis-schiller-concert-sala-palatului-2016INFO CONCERT:
Schiller
Concert The Masterpiece Experience la Sala Palatului - 2016Cele mai așteptate concerte în România și recomandări afis-summer-well-2016INFO CONCERT:
Summer Well 2016
afis-queen-adam-lambert-bucuresti-2016INFO CONCERT:
QUEEN + Adam Lambert
afis-hollywood-vampires-johny-depp-concert-romania-2016INFO CONCERT:
The Hollywood Vampires (Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry)
afis-andre-rieu-concerte-romania-2016INFO CONCERT:
Andre Rieu

Andra a filmat clipul piesei "Inevitabil va fi bine" - FOTO

Andra a filmat recent un nou videoclip, pentru piesa "Inevitabil va fi bine", single care promovează albumul cu același nume al artistei. Vezi galeria foto de la filmări.

Andra a filmat recent un nou videoclip, pentru piesa "Inevitabil va fi bine", single care promovează albumul cu același nume al artistei. Noul material discografic va fi lansat luna următoare, alături de MediaPro Music.

Andra la filmările videoclipului "Inevitabil va fi bine"

Andra la filmările videoclipului "Inevitabil va fi bine"

Noul videoclip, regizat de Iulian Moga, a fost de fapt o mare petrecere. Alături de prieteni apropiați, dansatori și vedete, Andra s-a distrat pe cinste la filmări. Printre invitații speciali din muzica românească care vor apărea în cel mai nou clip al artistei se numără Delia, Cabron, Smiley, What's Up, Connect-R, CRBL și Red Blonde.

"Mi-am dorit de foarte mult timp un astfel de videoclip, cu o altă imagine, și uite ca se întâmplă, pentru că melodia vine cu o energie extrem de pozitivă", a mărturisit Andra.

Filmările au durat 16 ore și s-au desfășurat în studiourile MediaPro de la Buftea. Andra a purtat trei ținute, marca Dana Budeanu, coafura artistei a fost realizată de Sorin Stratulat, iar de make up a fost responsabil Alexandru Abagiu.

Galerie foto de la filmările videoclipului "Inevitabil va fi bine"

Andra și-a început cariera muzicală la vârsta de 7 ani, prin participarea la concursul Tip Top Minitop. Au urmat apoi competițiile Pe fir de baladă și Toamna Arișeană, stilul muzical al artistei oscilând între pop, muzică populară și R & B. La vârsta de 14 ani a lansat albumul de debut, ce-i purta numele. Până în prezent Andra a acumulat în portofoliu 15 albume. 

Andra este nominalizată anul acesta pentru premiile On Air Music Awards. Artista se află în competiție cu Alexandra Ungureanu, Antonia, Loredana și Paula Seling pentru titlul de "Cea mai bună voce feminină" din România.

Teaser video: Andra - "Inevitabil va fi bine"

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=qzwUBye8f0g&w=600]

Urmărește declarația Andrei la Gala On Air Music Awards.

Citește mai multe despre Andra
Subiectele momentului: André Rieu concerte 2016 Johnny Depp Prince
Raluca Tanasă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Krypton
Krypton a lansat o piesă acustică, "Am uitat cum arăţi" - AUDIO

Trupa Krypton va lansa pe 9 mai un nou album intitulat "O parte din noi". Proiectul Krypton Unplugged aduce pe...

Închide