afis-I-am-the-rocker-festival-2015INFO CONCERT:
I Am The Rocker
Afiș Alessandro Safina concert România 2015INFO CONCERT:
Alessandro Safina
Solistul Andi Deris - Concert Helloween la București pe 1 iulie 2015Poze concert Helloween – București 2015 Concert Judas Priest la Romexpo din Bucuresti pe 1 iulie 2015Poze concert Judas Priest – București 2015 Hiturile anului 2015Hiturile anului 2015 la început de iulie – TOP 10 NETSKY LIVE - Electric Castle Festival 2015Poze Electric Castle Festival 2015 Concert Slash la Arenele Romane din Bucuresti pe 28 iunie 2015Poze concert Slash cu Myles Kennedy & The Conspirators – București 2015

Andra a filmat clipul piesei „Inevitabil va fi bine” – FOTO

Andra a filmat recent un nou videoclip, pentru piesa "Inevitabil va fi bine", single care promovează albumul cu același nume al artistei. Vezi galeria foto de la filmări.
Vezi cele mai tari promoții la albume muzicale de colecție - Rolling Stones, Frank Zappa, Dio, Gary Moore, Peter Gabriel, Alice Cooper, U2, HIM, Rush, Van Halen, Lynyrd Skynyrd etc

Andra a filmat recent un nou videoclip, pentru piesa „Inevitabil va fi bine„, single care promovează albumul cu același nume al artistei. Noul material discografic va fi lansat luna următoare, alături de MediaPro Music.

Andra la filmările videoclipului "Inevitabil va fi bine"

Andra la filmările videoclipului „Inevitabil va fi bine”

Noul videoclip, regizat de Iulian Moga, a fost de fapt o mare petrecere. Alături de prieteni apropiați, dansatori și vedete, Andra s-a distrat pe cinste la filmări. Printre invitații speciali din muzica românească care vor apărea în cel mai nou clip al artistei se numără Delia, Cabron, Smiley, What’s Up, Connect-R, CRBL și Red Blonde.

„Mi-am dorit de foarte mult timp un astfel de videoclip, cu o altă imagine, și uite ca se întâmplă, pentru că melodia vine cu o energie extrem de pozitivă”, a mărturisit Andra.

Filmările au durat 16 ore și s-au desfășurat în studiourile MediaPro de la Buftea. Andra a purtat trei ținute, marca Dana Budeanu, coafura artistei a fost realizată de Sorin Stratulat, iar de make up a fost responsabil Alexandru Abagiu.

Galerie foto de la filmările videoclipului „Inevitabil va fi bine”

Andra și-a început cariera muzicală la vârsta de 7 ani, prin participarea la concursul Tip Top Minitop. Au urmat apoi competițiile Pe fir de baladă și Toamna Arișeană, stilul muzical al artistei oscilând între pop, muzică populară și R & B. La vârsta de 14 ani a lansat albumul de debut, ce-i purta numele. Până în prezent Andra a acumulat în portofoliu 15 albume. 

Andra este nominalizată anul acesta pentru premiile On Air Music Awards. Artista se află în competiție cu Alexandra Ungureanu, Antonia, Loredana și Paula Seling pentru titlul de „Cea mai bună voce feminină” din România.

Teaser video: Andra – „Inevitabil va fi bine”

Urmărește declarația Andrei la Gala On Air Music Awards.

Citește mai multe despre Andra
Bilete concert Korn Romania 2015
Poza de profil pentru Raluca Tanasă
Raluca Tanasă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
Citește articolul precedent:
Krypton
Krypton a lansat o piesă acustică, „Am uitat cum arăţi” – AUDIO

Trupa Krypton va lansa pe 9 mai un nou album intitulat "O parte din noi". Proiectul Krypton Unplugged aduce pe...

Închide