Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Valentine's Day a trecut, dar a lăsat în urmă Praf În Ochi - "Pentru Tine" - VIDEOCLIP

Chiar dacă au luat o pauză din sfera muzicală românească, formația Praf În Ochi a rămas alături de fani. Cu o piesă sensibilă de Valentine's Day și un videoclip original, băieții revin aproape de inimile ascultătorilor.

Publicat

pe

Praf in ochi
Praf in ochi

Chiar dacă au luat o pauză din sfera muzicală românească, formația Praf În Ochi a rămas alături de fani. Cu o piesă sensibilă de Valentine's Day și  un videoclip original, băieții revin aproape de inimile ascultătorilor. De remarcat este scenariul și partea de producție video a clipului "Pentru tine", interacțiunea dintre membrii trupei fiind "intermediată" de tablete și telefoane mobile. Băieții pregătesc o relansare oficială și un concept nou de trupă undeva la sfârșitul lunii martie, ce promite să surprindă fanii.

Praf in ochi

Praf in ochi

După o pauză de aproximativ 3 ani, trupa Praf În Ochi revine cu un nou videoclip. Sound-ul este diferit, băieții alunecând din zona rock spre cea pop. Componența formației a suferit și ea modificări, membrii actuali fiind: Ionuț (vocal), Tibi (chitară) și Ștefan (chitară).

"Mulțumim tuturor celor ce încă ne sunt alături și ne apreciază muzica, ce încă simt să rezoneze cu ce înseamnă P.I.O. ! În semn de recunostință, vă oferim o nouă creație Praf În Ochi ! Sperăm să vă placă și să o împărtășiți cu persoanele pentru care simțiți ceva special"

Balada "Pentru tine" este pusă în valoare de un videoclip inedit în care tehnologia e pusă în slujba artei. Totodată prin intermediul acestui videoclip este promovat și brandul eMag.

Praf în Ochi (PIO) s-a format în 2001, trupa abordând la început stilurile cross over și nu-metal cu inserție de elemente electro. La început formația era alcătuită din : O.D. ( Ionuț Radu), Tibi ( Tibi Topor) , Alex (Ce acum e in zero ), Oxi (Dj’ul din zero ), Lazăr (Din Animal X). Printre cele mai cunoscute piese ale trupei se numără "O mie de gânduri" , "Înnebunesc", "Shoc" și "În mintea mea".

Praf În Ochi - "Pentru Tine"

Comentează

Trending