Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Cine cântă în Californication sezon 6? - VIDEO

Muzica rock va domina noul Californication sezon 6. Vezi ultimele noutăți despre show-ul ce are premiera curând și ce vedetele rock petrec cu Hank Moody.

Publicat

pe

Californication sezon 6 Soundtrack
Californication sezon 6 Soundtrack │ FOTO: www.facebook.com

Controversatul și iubitul serial de televiziune Californication revine pe 13 ianuarie cu noi episoade într-un sezon 6 cu multă muzică rock. Hank Moody, interpretat de David Duchovny, va continua să lupte pentru unica sa iubire, Karen (Natascha McElhone) și va ajunge din nou în cele mai ciudate situații de unde nu lipsesc alcoolul, drogurile și sexul.

Californication sezon 6 Soundtrack

Californication sezon 6 Soundtrack │ FOTO: www.facebook.com

Muzica rock va domina noul sezon întrucât Moody va încerca să compună o operă rock împreună cu celebrul comedian și muzician Tim Minchin (Atticus Fetch). De asemenea, scriitorul din Californication va petrece cu Marilyn Manson și cu Steve Jones chitaristul de la Sex Pistols, care joacă rolul unui bodyguard.

Californication - sezon 6: Invitați speciali

Soundtrack-ul serialului, ce va fi lansat pe 15 ianuarie, prezintă și o serie de cover-uri interesante după David Bowie, Depeche Mode, Metallica, Iron Maiden și Tom Petty. De pe coloana sonoră nu lipsește o piesă semnată de Warren Zevon (n. 24 ianuarie 1947 – d. 7 septembrie 2003), un artist foarte important pentru actorul Duchovny în creionarea personajului Hank Moody.

"Când eram la începutul serialului am ascultat Warren Zevon tot timpul. Din perspectiva versurilor și a atitudinii, am considerat că Zevon a fost foarte aproape de ceea ce am vrut eu să fie personajul Hank. Zevon a compus foarte mult despre California și chiar a înțeles pendularea dintre iubire și ură pe care Hank o are față de California. Deci Zevon a fost mereu sursa mea de inspirație pentru alter ego-ul rock & roll al lui Hank", a declarat actorul într-un interviu pentru Rolling Stone.

Dacă nu ați auzit de Warren Zevon, vă invităm să ascultați piesa "Desperados Under the Eaves", recomandată chiar de actor ca un prim contact cu muzica artistului.

Waren Zevon - "Desperados Under the Eaves"

Legat de ceilalți invitați speciali, tot în interviul pentru Rolling Stone, Duchovny a precizat că s-a bucurat că l-a cunoscut pe Steve de la Sex Pistols și că Manson este un om foarte inteligent. În același timp, actorul a mărturisit că își dorește foarte mult ca în serial să aibă ca invitat special un membru Beatles, fie că este Paul McCartney sau Ringo Starr.

"Chiar mi-a plăcut întâlnirea cu Steve. A fost prezent aproape în toate episoadele și a fost minunat. Manson este un tip foarte inteligent, foarte interesant și un mare fan al serialului, având în vedere că s-a cazat la unele hoteluri cu numele Hank Moody. Acest lucru a ajuns la urechile producătorului Tom Kapinos și așa a început să vorbească cu Manson, care a ajuns să joace cu noi în câteva episoade" - David Duchovny

Californication sezon 6 Tracklist:

  1. Steve Jones – "Suffragette City" (David Bowie cover)
  2. Marilyn Manson – "Personal Jesus" (Depeche Mode cover)
  3. The Blind Pets – "Fever"
  4. Johnny Thunders – "You Can't Put Your Arms Round a Memory"
  5. Lissie – "Nothing Else Matters" (Metallica cover)
  6. Ryan Adams – "Wasted Years" (Iron Maiden cover)
  7. Warren Zevon – "For My Next Trick, I'll Need a Volunteer"
  8. Tim Minchin – "So Long" (As We Are Together)
  9. Hi Ho Silver Oh ft. Leslie Stevens – "Time To Move On" (Tom Petty cover)
  10. Joe Walsh – "Funk 50"
  11. The Litter – "Action Woman"
  12. Mark Lanegan- "Strange Religion"
  13. The Soundtrack of Our Lives – "What's Your Story"
  14. Beth Hart – "My California"
Secvență Californication sezon 6

Secvență Californication sezon 6 │ FOTO: www.facebook.com

Trending