Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Where Did The Angels Go, noul clip Papa Roach - VIDEOCLIP

După apariția clipurilor Before I Die și Still Swingin, formația americana Papa Roach a lansat cel de-al treilea videoclip de promovare al ultimului album The Connection. Noul video este pentru piesa Where Did The Angels Go și poate fi urmărit pe InfoMusic.

Publicat

pe

Papa Roach
Papa Roach │ FOTO: Tyler Clinton www.facebook.com

După apariția clipurilor Before I Die și Still Swingin, formația americana Papa Roach a lansat cel de-al treilea videoclip de promovare al ultimului album The Connection. Noul video este pentru piesa Where Did The Angels Go și poate fi urmărit pe InfoMusic mai jos.

Papa Roach

Papa Roach │ FOTO: Tyler Clinton www.facebook.com

Cel de-al 8-lea album din discografie a fost lansat pe 2 octombrie prin intermediul casei de discuri Eleven Seven Music și a fost înregistrat în studioul trupei din Sacramento, California (The Red House). The Connection este produs de James Michael (Sixx: A.M., Halestorm) în colaborare cu John Feldmann (Panic At The Disdco, The Used, Escape The Fate) și a intrat pe locul 17 în Top 200 Billboard, cu peste 22.000 de exemplare vândute în prima săptămână de la lansare.

Precedentul disc lansat de americani poartă numele Time for Annihilation: On the Record & On the Road și a ieșit pe piață în luna august 2010 la același label.

Papa Roach - Where Did The Angels Go

Tracklist The Connection

Engage
Still Swingin
Where Did The Angels Go
Silence Is The Enemy
Before I Die
Wish You Never Met
Give Me Back My Life
Breathe You In
Leader Of The Broken Hearts
Not That Beautiful
Walking Dead
Won’t Let Up
As Far As I Remember

Trending