Concert 2Cellos la Bucuresti in 2015
Afiş Bucharest Christmas Market 2015INFO CONCERT:
Bucharest Christmas Market 2015
Tenorul José Carreras în concert la Romexpo pe 26 noiembrie 2015José Carreras a cântat pentru „îngeri” Concert Andre Rieu în Piața Constituției din București pe 6 iunie 2015André Rieu va concerta la București în 2016 Afis concert Queen+Adam Lambert in RomaniaINFO CONCERT:
QUEEN + Adam Lambert
afis-vitas-concert-sala-palatului-bucuresti-2016INFO CONCERT:
Vitas
Coperta albumului byron - Eternal ReturnAfinităţi muzicale complexe byron – „Eternal Return” afis-nightwish-concert-bucuresti-2015INFO CONCERT:
Nightwish

Bullet For My Valentine concertează la Rock The City 2013

Bullet For My Valentine, cea mai spectaculoasă trupă metalcore din lume, va concerta pentru prima dată în România pe 28 iulie în cadrul festivalului Rock The City 2013. Este a doua trupă, alături de Rammstein, anunțată de organizatorii evenimentului.

Bullet For My Valentine

Bullet For My Valentine, cea mai spectaculoasă trupă metalcore din lume, va concerta pentru prima dată în România pe 28 iulie în cadrul festivalului Rock The City 2013. Este a doua trupă, alături de Rammstein, anunțată de organizatorii evenimentului.

Bullet For My Valentine

Bullet For My Valentine

Biletele la festivalul Rock The City 2013 se distribuie exclusiv prin rețeaua Eventim:

  • VIP la 479,25 lei
  • Golden Circle la 213,00 lei (Promo 20%)
  • Silver Circle la 159,75 lei (Promo 20%)
  • Normal Circle la 143,78 lei (Promo 20%)

Formația a fost înființată în 1998, în orășelul Bridgend, din Țara Galilor, sub numele inițial de Jeff Killed Jack. După câțiva ani în care a cântat cover-uri heavy metal și grunge, formația și-a schimbat numele și a reușit să obțină un contract cu Sony BMG care le-a lansat primul album, The Poison, în luna octombrie 2005.

Al doilea album poartă numele Scream Aim Fire și a ieșit pe piață în ianuarie 2008, la doar câteva zile după lansarea single-ului omonim. Despre acest album, Matt susține că „are un tempo mult mai agresiv decât precedentul” și „este un album intens, dar totuși accesibil, care onorează rădăcinile noastre metal”. Odată cu lansarea acestui material, turneele și recitalurile în cadrul celor mai mari festivaluri din lume s-a materializat în vânzările excelente ale discului și clasarea pe locuri fruntașe în mai multe topuri de specialitate.

Fever, al treilea album al trupei avea să fie lansat în aprilie 2010 și a fost intens promovat timp de un an de zile, cu rezultate excelente – vânzări de peste 500.000 de exemplare la nivel mondial. În noiembrie 2012, formația a lansat un nou single, intitulat Temper Temper care va fi și titlul viitorului album, programat spre lansare în prima parte a lunii februarie 2013.

În prezent, trupa compusă din Matthew „Matt” Tuck (solist vocal, chitară ritmică), Michael „Padge” Paget (chitară, voce), Jason James (chitară bass, voce) și Michael „Moose” Thomas (tobe), are peste trei milioane de albume vândute iaralbumul de debut a obținut mai multe premii – Best Newcomer la Welsh Music Award, Best British Band oferit de celebra revistă Metal Hammer, respectiv Best British Newcomer și Best Single (pentru Tears Don’t Fall) oferite de prestigioasa revistă Kerrang!.

Bullet For My Valentine – Temper Temper

Citește mai multe despre Bullet For My ValentineRammstein
Subiectele momentului: Adam Lambert Adele André Rieu colectiv Concerte 2015 Nightwish Queen Vitas
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
Citește articolul precedent:
Secventa Here With Me - The Killers
Tim Burton dă viață iubirii obsesive în noul clip The Killers, Here With Me – VIDEOCLIP

După 6 ani de la prima colaborare cu trupa The Killers, Tim Burton își pune amprenta pe un nou videoclip....

Închide