Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

HAVASI a prezentat clipul Freedom în premieră la București - VIDEOCLIP

Havasi și Endi au prezentat în premieră în România videoclipul piesei „Freedom” inaintea evenimentului HAVASI Symphonic Concert Show ce va avea loc pe 3 noiembrie, la Sala Palatului din București.

Publicat

pe

Havasi si Endi in conferinta de presa
Havasi si Endi in conferinta de presa

Pianistul Havasi și bateristul rock Endi au vizitat Bucureștiul pentru a pregăti noul concert “HAVASI Symphonic” de pe 3 noiembrie de la Sala Palatului. Artistul a dezvăluit noi părți ale spectacolului. Pe lângă noile proiecte „Pensula și Pian”, „The Unbending Trees” și „Drum and Piano”, Havasi a oferit detalii despre „Havasi Classic”, un moment desăvârșit ce prezintă un solo de pian cuprinzând elemente din celebre lucrări de muzică clasica. După energiile enorme și puterea transmise de cei peste 100 de muzicieni „este emoționant să asculți doar pianul și să lași acest instrument perfect sa vrăjească publicul”, a spus Havasi.

Havasi si Endi in conferinta de presa

Havasi si Endi in conferinta de presa

Dupa o scurtă trecere în revistă a istoriei proiectului „Drum and Piano” și a prieteniei ce-i leagă pe cei doi artiști, Havasi și Endi au prezentat în premieră în România videoclipul piesei „Freedom”, un clip fascinant ce se afla în topul celor mai scumpe realizări de acest gen din lume. Producția video îmbină elemente tehnice rafinate cu imagini spectaculoase, oferind poveștii o eleganță impresionantă.

Videoclip HAVASI - Freedom:

HAVASI Symphonic Concert Show va avea loc pe 3 noiembrie, la Sala Palatului din București, biletele fiind disponibile în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, pe www.myticket.ro, având prețuri cuprinse între 99 și 335 de lei. Havasi  alături de orchestra simfonica și corul impresionant, toboșarii japonezi, instrumentele exotice și cei 20 de soliști de excepție world music vor conduce publicul într-o călătorie muzicală fără precedent. Pianistul a promis publicului un show de o virtuozitate uluitoare „ce va exploda pe scena Sălii Palatului în mii de culori și sunete!”.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

havasi
Concerte sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Havasi

Loc
Sala Palatului

Trending