Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Supraexpuși la muzică, The Amsterdams au făcut Sunology - VIDEOCLIP

Trupa The Amsterdams a lansat videoclipul Sunology. După sesiuni prelungite de snorkeling, băieții au prins o gură mare de oxigen să-și promoveze noul videoclip printr-o campanie online. Ascultă melodia poate fi downloadată în format MP3.

Publicat

pe

Campanie online The Amsterdams - Snology
Campanie online The Amsterdams - Snology

Dacă statul excesiv pe plajă te predispune la insolație, statul în studio poate conduce la Sunology. Este cazul "olandezilor" de la The Amsterdams, care după sesiuni prelungite de snorkeling au prins o gură mare de oxigen să-și promoveze noul videoclip. Au o nouă mostră de muzică plăcută auzului, fiecare ascultător putând regăsi în ea câte un pasaj optimist care să-i facă ziua mai bună. Puteți testa acest lucru, urmărind videoclipul de la sfârșitul articolului.

Campanie online The Amsterdams - Sunology

Campanie online The Amsterdams - Sunology

Interesantă este și campania prin care trupa își promovează noul cântec. Acesta poate fi ascultat pe site-ul lor theamsterdams.com, într-un mod aparent subacvatic. Vizitatorii trebuie să pompenze oxigen din tastatură (se scrie O2 de mai multe ori) până când băieții sunt scoși din apă, iar sunetul poate fi auzit clar. În semn de recunoaștere, trupa oferă melodia în format MP3. The Amsterdams îi reunește pe Andrei Hațegan la voce și chitară, Andrei Ungureanu la chitară, Augustin Nicolae la bass plus percuții și pe Ovidiu Bejan la clape.

Video oficial: The Amsterdams - Sunology

Comentează

Trending