Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Iron Maiden live - video de la concertul din New Jersey

Turneul Maiden England în care Iron Maiden a plecat promițând un setlist plin de piese clasice îndrăgite de public a început să zguduie America de Nord.

Publicat

pe

Iron Maiden
Iron Maiden │ FOTO: www.facebook.com

Turneul Maiden England în care Iron Maiden a plecat promițând un setlist plin de piese clasice îndrăgite de public a început să zguduie America de Nord. Bazându-se pe experiența turneului Seventh Son of a Seventh Son, trupa vizitează în această vară orașe ocolite de multe alte turnee și afișează un set creat pentru a-l imita pe cel folosit în seria de concerte din 1988 - spectacol de lumini și aruncătoare de flăcări.

Iron Maiden

Iron Maiden │ FOTO: www.facebook.com

Alice Cooper este invitatul special adus de Iron Maiden în turneu și va participa la toate concertele până pe 21 iulie. După această dată, Coheed and Cambria îi va lua locul.

Adrian Smith (IronMaiden)„Ne-am gândit că ar fi distractiv să revizităm acea perioadă - am avut câteva piese bune atunci. E minunat să revizitezi câteva dintre acele piese pe care nu le-am mai cântat de foarte multă vreme. Ne țin în formă și avem mulți fani noi care abia ni se alătură acum, mulți fani tineri care probabil nu au văzut concertele sau nici măcar nu erau pe lume când am susținut acel turneu. Acesta este unul din motivele pentru care am decis să revizităm acea perioadă.”

Adrian Smith

Setlist Iron Maiden - Maiden England

  1. Moonchild
  2. Can I Play With Madness
  3. The Prisoner
  4. 2 Minutes To Midnight
  5. Afraid To Shoot Strangers
  6. The Trooper
  7. The Number Of The Beast
  8. Phantom Of The Opera
  9. Run To The Hills
  10. Wasted Years
  11. Seventh Son Of A Seventh Son
  12. The Clairvoyant
  13. Fear Of The Dark
  14. Iron Maiden

Bis

  1. Aces High
  2. The Evil That Men Do
  3. Running Free

Video cu Iron Maiden în concert la New Jersey

Trending