Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Câștigă 2 abonamente duble la Summer Well 2012

Summer Well 2012 va avea loc în perioada 11-12 august pe Domeniul Știrbey din Buftea, aflat la 15 km de Bucureşti. InfoMusic.ro și Orange vă invită să participați la un concurs ce are ca premii două abonamente la festival pentru câte două persoane fiecare. Participă la concursul online!

Publicat

pe

UPDATE: Vezi lista câștigătorilor
Summer Well 2012 va avea loc în perioada 11-12 august pe Domeniul Știrbey din Buftea, aflat la 15 km de Bucureşti. InfoMusic.ro și Orange vă invită să participați la un concurs ce are ca premii două abonamente la festival, fiecare pentru câte două persoane. Prima zi de Summer Well îi aduce anul acesta în România pe Hurts, Patrick WolfThe Asteroids Galaxy Tour, Citizens! și Wolf Gang.  În cea de-a doua zi îi vom putea vedea pe scena din Buftea pe The Stone Roses, The Vaccines, Zulu WinterGlasvegas și The Big Pink.

Intră în cursa pentru cele două abonamente duble la Summer Well, completând formularul de mai jos prin care te abonezi sau îți reconfirmi subscripția la newsletterul nostru săptămânal.  Concursul se va încheia luni, pe 6 august la ora 14.00. Câștigătorii vor fi desemnați aleatoriu dintre participanții înscriși, folosind random.org. Fiecare va fi contactat telefonic pentru confirmare.

Îți place InfoMusic.ro? Dă-ne LIKE pe Facebook!

Un comentariu

Trending