Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Beady Eye lucrează la un nou album, mai bun – VEZI VIDEO

Liam Gallagher a dezvăluit că Beady Eye înregistrează un nou album. Pentru cel de-al 2-lea disc, Beady Eye s-a relaxat și a scăpat de presiune, motiv pentru care materialul va fi lansat atunci când piese sunt perfecte.

Publicat

pe

Beady Eye
Beady Eye │ FOTO: www.facebook.com

Liam Gallagher a dezvăluit că Beady Eye înregistrează un nou album, pe care speră să-l lanseze anul viitor. Trupa a cântat în deschidere la The Stone Roses, sâmbătă 30 iunie, în Heaton Park din Manchester, iar mai jos puteți vedea înregistrarea cu piesa Morning Glory. La eveniment, solistul Liam Gallagher a stat de vorbă cu cei de la BBC 6 Music.

Beady Eye

Beady Eye │ FOTO: www.facebook.com

”Sună foarte bine. Mai avem de compus, dar vom înregistra o parte din piese anul acesta. Dacă Stone Roses și Beady Eye lansează albume noi anul viitor, totul va fi bine.” - Gallagher

Pentru cel de-al 2-lea disc, Beady Eye s-a relaxat și a scăpat de presiune, motiv pentru care materialul va fi lansat atunci când piesele sunt perfecte.

”Primul album a venit chiar după despărțirea de Oasis și pur și simplu vroiam să fim o trupă din nou, astfel că l-am înregistrat imediat. De această dată nu suntem îngrijorați că trebuie să fie lansat. Îl vom prezenta când piesele vor fi absolut perfecte.” – Liam Gallagher

Pe de altă parte, solistul a mărturisit că nu îi place să piardă timpul și vrea ca progresul să fie rapid. Chiar și după destrămarea trupei Oasis, artistul nu s-a gândit să ia o pauză deoarece simte că timpul trece rapid și vrea să facă muzică cât mai mult timp posibil.

”Piesele sunt mult mai bune pe acest album, trebuie să fie” - Gallagher

Live Heaton Park, iunie 2012: Beady Eye – Morning Glory

Comentează

Trending