Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Steve Vai va concerta la București

Steve Vai se întoarce în România pentru un concert pe 1 noiembrie pe scena Sălii Palatului din Bucureşti în cadrul turneului de promovare a albumului The Story of Light.

Publicat

pe

Steve Vai se întoarce în România pentru un concert pe 1 noiembrie pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, în cadrul turneului de promovare a albumului The Story of Light.

Steve Vai

Chitarist, compozitor, solist şi producător, Steve Vai este un artist complex ce și-a început cariera în 1984. Printre materialele discografice pe care le-a lansat se regăsesc: Passion and Warfare (1990), Sex and Religion (1993), Naked Tracks (2008), Where the Wild Things Are (2009), Where the Other Wild Things Are (2010). În afara carierei solo, chitaristul a înregistrat și a concertat alături de legende precum Frank Zappa, David Lee Roth (Van Halen), Whitesnake sau Alcatrazz. Vai a fost nominalizat de 11 ori la premiile Grammy şi și-a adjudecat trofeele în 1994, 2001 şi 2009.

Biletele la evenimentul din București pot fi achiziţionate de pe www.Myticket.ro, din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi de la Sala Palatului la următoarele preţuri:

Cat I - 265 lei
Cat II - 210 lei
Cat III-165 lei
Cat IV -125 lei
Cat V -90 lei

Steve Vai - Gravity Storm

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

posterul concertului steve vai
Concerte joi, 1 noiembrie 2012

Steve Vai

Loc
Sala Palatului

Trending