Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Children of Bodom concertează la Peninsula 2012

Children of Bodom, Firkin, Rehab Nation, colorStar, Vama și Sarmalele Reci concertează la Penisula 2012 alături de ATB, Babylon Circus, Josh Gallahan, Rotfront şi New Model Army.

Publicat

pe

children-of-bodom
children-of-bodom

Noi confirmări în line-up-ul festivalului Peninsula. Children of Bodom, Firkin, Rehab Nation, colorStar, Vama și Sarmalele Reci își trec numele pe afișul evenimentului la care vor mai concerta ATB, Babylon Circus, Josh Gallahan, Rotfront şi New Model Army.

Festivalul Peninsula, ajuns anul acesta la ediţia cu numărul 10, se va desfăşura în perioada 23 - 26 august la Târgu Mureş în cadrul Complexulului Weekend. - Detalii despre prețul biletelor/abonamentelor la Peninsula 2012.

children-of-bodom

Children of Bodom

Children of Bodom, una din cele mai cunoscute trupe de metal, va cânta pentru peninsulari pe 26 august. De-a lungul celor 20 de ani de carieră în muzică, finlandezii au lansat şapte albume de studio, cu care au cucerit milioane de fani în întreaga lume. Ultimul lor disc, Relentless Reckless Forever, s-a vândut în 100.000 de exemplare la nivel mondial, în prima zi de la lansare.

Firkin vine din Ungaria, se autodescrie ca fiind “crazy irish jumping” şi promite o petrecere pe cinste la Peninsula 2012 cu hituri precum Whiskey in the Jar sau Wild Rover interpretate într-o manieră dinamică şi proaspătă. Concertul de la festivalul românesc are lor în cadrul turneului de promovare a albumului Firkinfull of Beer, lansat în 2009.

Primele prezențe româneşti confirmate la această ediţie a Festivalului Peninsula sunt Vama şi Sarmalele Reci, amândouă cu concerte pe 25 august.

Vama a pus pe piaţă pe 16 mai albumul 2012, iar Sarmalele Reci a lansat discul Haos.ro printr-un concert în Hard Rock Cafe pe 18 mai.

Rehab Nation revine la Peninsula pe 25 august, după ce a câştigat locul trei la concursul de talente organizat anul trecut la festival, iar colorStar va cânta din nou pentru peninsulari pe 26 august, piese de pe cel de-al cincilea album, Flow, lansat în luna mai a acestui an.

 

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Peninsula 2012
Festivaluri joi, 23 august 2012

Peninsula 2012

Loc
Complexul Weekend

Trending