Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

OK Go – Needing/Getting - VIDEOCLIP

Publicat

pe

Coperta single OK Go - Needing-Getting (sursa foto www.songoperated.com)
Coperta single OK Go - Needing-Getting (sursa foto www.songoperated.com)

Trupa americană, OK Go a realizat un videoclip original, în care interpretează piesa ”Needing/Getting” într-un mod mai neconvențional.

OK Go - Needing-Getting Video (sursa foto www.snapme.ca)

Formația a realizat clipul în parteneriat cu Chevrolet și a filmat într-un deșert de lângă Los Angeles. După cum puteți vedea și în videoclipul, mai jos, pentru această filmare s-au folosit peste 1000 de instrumente.

Coperta single OK Go - Needing-Getting (sursa foto www.songoperated.com)Membrii formației au ales să conducă un Chevy Sonic pe care l-au tunat cu brațe exterioare și au cântat în timp ce au mers cu mașina.

Pregătirile au durat patru luni, iar filmările s-au derulat în patru zile. În plus, membrii formației nu au vrut să folosească cascadori pentru acest clip, astfel că solistul, Damian, s-a antrenat înainte, dar mai multe informații despre cum a fost realizat videoclipul aflați pe www.okgo.net.

Experimentul nu ar fi putut fi realizat fără ajutorul regizorilor Brian L. Perkins și Damian Kulash Jr, directorului de imagine Yon Thomas, editorului Doug Walker și producătorului Luke Ricci.

OK Go – Needing/Getting 

Trending