Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Ia-ți aplicația android – Owl City Galaxy - FOTO

Publicat

pe

Owl City Galaxy App
Owl City Galaxy App

Owl City a realizat o aplicație specială pentru fanii care folosesc telefoane cu sistemul Android.

Owl City (sursa foto picgifs.com)

Aplicația se numește Owl City Galaxy și poate fi descărcată de pe Android Market. Aceasta este foarte complexă și oferă multe avantaje fanilor. Owl City Galaxy conține toate piesele artistului, inclusiv o melodie în exclusivitate.

Owl City Galaxy AppDe asemenea, fanii pot găsi în aplicație foarte ușor, un calendar cu toate concertele Owl City, ce permite accesul biletelor mai devreme. Aceasta conține o arhivă de versuri și imagini din spatele scenei, de la diferite evenimente Owl City.

În plus, fanii pot customiza aplicația după bunul plac și se pot conecta cu alți fani Owl City, din întreaga lume. Mai jos puteți vedea câteva poze cu aplicația.

Galerie foto - Owl City Galaxy

Recent, Owl City a lansat un nou DVD live, cu spectacolul susținut în Los Angeles, anul trecut. Inițial înregistrarea concertului a fost disponibilă pentru descărcare, doar pentru cei care locuiesc în America Nord. Acum, ”Owl City – Live From Los Angeles” va apăre atât pe DVD, cât și în format Blu-Ray și va fi putea fi achiziționat începând cu 7 februarie, de pe Amazon.com.

Trending