Urmărește-ne în Social Media

Articole

10 albume rock așteptate în 2012!

Publicat

pe

10 albume rock in 2012
10 albume rock in 2012

10 albume rock in 2012Anul 2011 a fost foarte bun din punct de vedere discografic. Am avut ocazia să ascultăm albume de-a dreptul excepţionale, printre care Wasting Light - Foo Fighers, I’m With You - Red Hot Chili Peppers, El Camino - The Black Keys, sau Kings of Limbs - Radiohead. În acelaşi timp, 2011 a fost anul reunirilor, formaţii precum Black Sabbath, The Stone Roses, sau The Beach Boys au revenit în formula care le-a consacrat. Anul care tocmai a început se anunţă promiţător în ceea ce priveşte materialele pe care rockerii de calibru internaţional plănuiesc să le lanseze. Aerosmith, Black Sabbath, Bruce Springsteen & E Street Band, Slash sau The Killers sunt doar câteva nume care în prezent se află în studioul de înregistrări.

Bruce-Springsteen-and-the-E-Street-BandBruce Springsteen & E Street Band - anonim -

Bruce Springsteen a anunţat prin intermediul site-ului său oficial că plănuieşte în 2012 un turneu mondial alături de trupa E Street Band. Turneul, primul după moartea saxofonistului Clarence Anicholas Clemons, va purta formația în numeroase locaţii din Europa şi Statele Unite. Programul complet poate fi cosultat AICI. Şi, cum un turneu de un asemenea calibru nu se poate desfăşura fără un album pe măsură, Bruce Springsteen a declarat că anul acesta va fi lansat un nou album:

“piesele sunt aproape gata (dar încă fără titlu), data lansării este discutată (însă nu stabilită) şi suntem extrem de entuziasmaţi de planurile stabilite pentru 2012. Asta e tot ce avem pentru voi în acest moment, dar vom reveni în curând şi cu alte informaţii.”

Bruce Springsteen & The E Street Band Thunder Road Live In Barcelona

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Comentează

Trending