Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Red Hot Chili Peppers în România

Publicat

pe

Red Hot Chilli Peppers va concerta la Bucuresti!
Red Hot Chilli Peppers va concerta la Bucuresti!

Trupa RED HOT CHILI PEPPERS va concerta și pentru publicul român în 2012! Așteptăm ca în cursul zilei de mâine Emagic să anunțe detaliile concertului de la București. Dintre datele vehiculate, 31 august pare să fie ziua victorioasă și nu 3 septembrie. Americanii vor aduce turneul "I'm With You" cel mai probabil pe Arena Națională în fața fanilor care i-au aşteptat peste 20 de ani!

UPDATE 6.11:
Red Hot Chili Peppers a anunțat pe site-ul oficial încă patru concerte în Europa în 2012 - Lituania, Estonia, Cehia și Romania. Arena Națională din București va găzdui primul ei mare concert din istorie. Confirmarea informațiilor INFOMUSIC vine de peste ocean împreună cu data la care se vor pune în vânzare biletele pe myticket.ro.

Biletele la RHCP - Click pentru a vedea prețurile!

Organizatorul Emagic confirmă disponibilitatea biletelor începând de marți, 13 decembrie. Acestea vor fi disponibile ulterior și prin rețeaua magazinelor Diverta. Nu s-au comunicat încă prețurile acestora.

Red Hot Chilli Peppers va concerta la Bucuresti!
Red Hot Chili Peppers a lansat anul acesta cel de-al zecelea material discografic, "I’m With You".  Turneul a început în luna august, în Asia (China și Japonia). Luna septembrie a fost dedicată spectacolelor în America de Sud, iar începând cu octombrie 2011, Red Hot Chili Peppers încântă fanii din Europa. După show-uri anunțate în ţările învecinate, iată că a venit şi rândul Bucureştiului să fie adăugat pe harta tunelului de promovare ce poartă trupa încă din luna august într-un periplu mondial de mare amploare. Urmărește fotografii şi impresii din concertele susţinute până acum!

Update 6.12 11:30: "Red Hot Chili Peppers este una dintre cele mai iubite trupe rock din lume si, totodata, una dintre preferatele publicului roman. Ne bucura mult ca putem deschide cu ei lista de concerte ce vor avea loc pe National Arena, va fi cu siguranta evenimentul rock al anului 2012! Insa surprizele nu se opresc aici, Emagic are deja o traditie din a aduce in Romania artisti remarcabili, iar acest lucru va continua si anul urmator", a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Până la această oră, Emagic nu a comentat în niciun fel zvonurile legate de concertul RHCP. Sursele sigure INFOMUSIC indică organizatorul lui B'ESTFEST drept compania care va organiza și concertul RHCP de la București. Vă vom ține la curent pe măsura ce informațiile despre concert vor deveni oficiale.

Cel mai nou videoclip Red Hot Chili Peppers - Monarchy of Roses

Ascultă în întregime albumul I’m With You- Red Hot Chili Peppers (audio).

 

Concerte & turnee

Vine Red Hot Chili Peppers la Electric Castle 2024?

Red Hot Chili Peppers ar putea fi unul dintre headlinerii Electric Castle 2024. Cea de-a zecea ediție a festivalului a oferit câteva indicii care ne-au dus cu gândul la trupa americană. O fi o intuiție corectă, o teorie a conspirației sau o dorință prea mare de a revedea formația în România după 11 ani, dar te invităm totuși să citești mai multe în articol.

Publicat

pe

Anthony Kiedis, RHCP în concert pe 31 august la Arena Națională (foto: Alex Chelba)
Anthony Kiedis, RHCP în concert pe 31 august la Arena Națională (foto: Alex Chelba)

Pentru 2024, Electric Castle pregătește o ediție aniversară ce va sărbători cei 10 ani de existență. Prin urmare, este de așteptat ca lineup-ul să fie gândit în așa fel încât să rămână pentru multă vreme în memoria festivalierilor.

Organizatorii au început deja să se ocupe de construirea celei mai noi ediții a festivalului. Mai mult, aceștia au oferit niște indicii ce prefigurează anunțul primului val de artiști. Primul detaliu în acest sens a fost schimbarea siglei. Dacă înainte Electric Castle era reprezentat de combinația de negru și galben, acum festivalul și-a schimbat logo-ul în roșu și alb. Aceleași culori se regăsesc și în simbolul trupei Red Hot Chili Peppers.

Logo-ul oficial al trupei Red Hot Chili Peppers a fost desenat de solistul Anthony Kiedis în 1984. Managementul casei de discuri a cerut grupului să se gândească la un logo, iar Kiedis a schițat asteriscul cu opt brațe. La acea vreme, artistul nu i-a acordat vreo semnificație specială. În timp, însă, a devenit una dintre cele mai cunoscute sigle ale unei trupe din istoria muzicală.

Un alt semn care a condus la ideea că RHCP ar putea urca pe scena EC 2024 a fost o fotografie publicată pe platformele de socializare ale festivalului. Se vede Calea Victoriei din București unde este afișată o reclamă pentru ediția de anul viitor a festivalului, ce încorporează emblema formației RHCP. Asteriscul cu opt brațe este vizibil în partea dreaptă.

Reclamă Electric Castle 2024

Reclamă Electric Castle 2024 │ FOTO: Electric Castle www.facebook.com

Primii artiști din lineup-ul EC 2024 vor fi anunțați în viitorul apropiat. Până atunci, nu ne rămâne de făcut decât să ne hrănim iluzia, să "manifestăm" revenirea trupei în România sau să îi ascultăm discografia. Iar ultima parte nu are nevoie de vreun motiv special.

Cea de-a 10-a ediție Electric Castle va avea loc între 17 și 21 iulie 2024. Abonamentele sunt disponibile online, la prețuri ce pornesc de la 532,55 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Trending