Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Cerere în căsătorie la concertul Lake of Tears de la București (video)

Publicat

pe

Cerere in casatorie la concertul Lake of Tears
Cerere in casatorie la concertul Lake of Tears

Concertul Lake of Tears de sâmbătă (25.06) de la Arenele Romane a cuprins pe lângă recitalul așteptat de gothic metal și un moment inedit - o cerere în căsătorie adresată live pe scenă în fața a peste 1500 de spectatori.


La un moment dat, solistul Daniel Brennare a chemat-o pe scenă pe o anume Cristiana Chivulescu. Fata a sosit pe parcursul piesei "The Organ", urmând să trăiască live un moment important al vieții sale - cererea în căsătorie. Din fericire pentru toată lumea, răspunsul a fost rapid și afirmativ :) Prietenul Cristianei a dovedit mult curaj prin inițiativa sa, împachetând momentul într-o glumă pe placul rockerilor strânși la Arene. Practic, si-a câștigat viitoarea soție la un concert rock! Noroc că a avut inelul la îndemână, să fie într-un show bun!

Momentul a fost surprins în clipul video de mai jos. Publicul i-a aplaudat, membrii trupei i-au felicitat, iar Daniel Brennare i-a oferit Cristianei un buchet de crini și margarete. Spectacolul a continuat cu piesa "Behind The Green Door".

Urmărește cererea în căsătorie de la concertul Lake of Tears


UPDATE: Ciprian, curajosul pretendent, și-a plănuit cererea live încă din luna aprilie. El le-a scris celor de la Project Events și împreună cu managerul LOT i-au pregătit surpriza Cristianei. Succesul întâmplării îl va descalifica din statutul de burlac.

Pentru fotografii și clipuri video citiți și articolul scris la cald, imediat după concertul Lake of Tears.

6 comentarii

Trending