Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Flogging Molly și House of Pain cântă la B’EstFest 2011

Publicat

pe

Flogging-Molly
Flogging-Molly

Flogging-MollyFlogging Molly și House of Pain se alătură celor de la Skunk Anansie, Pendulum și Asian Dub Foundation pe lista numelor confirmate în programul B'EstFest 2011. Detalii despre festival găsiți aici.

Punk rock celtic pe scena B'EstFest: Flogging Molly

Fondată în 1997, Flogging Molly a adoptat un stil nonconformist prin îmbinarea acordurilor celtice de vioară, mandolină și acordeon cu sunete de chitară și bătăi de tobe. Debutul oficial a venit in 2000, odată cu lansarea albumului “Swagger”. “Drunken Lullabies”(2002) primește discul aur din partea RIAA (Recording Industry Association of America). Au urmat “Within a Mile of Home” în 2004 și “Float” în 2008, cel din urmă fiind considerat de revista americană Alternative Press drept “Cel mai important CD al anului, dacă nu al deceniului”.

Anul acesta Flogging Molly a revenit cu un nou proiect, “Speed of Darkness”, material promovat și de un nou turneu mondial. În carul festivalului, trupa va concerte pe data 1 iulie.

“Jump Around” cu House of Pain la B'EstFest!

Bazele House of Pain au fost puse în 1991 și încă de la primul album, “Fine Malt Lyrics”, trupa a devenit o prezență importantă a scenei hip-hop, primind numeroase discuri de platină pentru vânzările impresionante. Extras de pe materialul de debut, single-ul “Jump Around” a devenit un adevărat imn al party-urilor de pretutindeni. În 1994 apare “Same As It Ever Was”, album ce primește discul de aur, material urmat în 1996 de “Truth Crushed to Earth Shall Rise Again”. Odată cu lansarea acestui material, Everlast își anunță plecarea din grup, urmând ca fiecare dintre membrii să demareze proiecte solo.

Anul acesta se împlinesc 20 de ani de la înființarea House of Pain, momentul fiind marcat de o reuniune mult așteptată de fanii din întreaga lume, un turneu mondial aniversar și, desigur, lucrul la un nou album. Turneul “He Who Breaks The Law” îi va aduce pe rapperii americani și la București, pentru a face publicul B'EstFest să “Jump Around” pe data de 3 iulie, în ultima zi de festival.

Comentează

Trending