Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Sting în concert „greatest hits” la București!

Publicat

pe

Sting
Sting

StingSting își prelungește turneul mondial Symphonicity cu noi show-uri în Franța, Germania, Italia și Europa de Est. Concertul de la București este organizat de Emagic și va avea loc pe 6 iunie 2011 în Piața Constituției.

Turneul Symphonicity îl prezintă pe Sting interpretând cele mai cunoscute hit-uri ale sale într-o versiune re-orchestrată pentru aranjament simfonic, acompaniat pe scenă de Dominic Miller (chitară), Rhani Krija (percuție), Jo Lawry (voce) și Ira Coleman (bass).

Selecția de piese pentru acest turneu cuprinde hit-uri din perioada petrecută alături de trupa The Police - “Every Little Thing She Does Is Magic”, “Roxanne”, “Next To You” și “Every Breath I Take”, dar și piese celebre din cariera solo a lui Sting - “Englishman in New York”, “Fragile”, “Russians”, “If I Ever Lose My Faith in You”, “Fields Of Gold” și “Desert Rose”.

Prima sa incursiune în domeniul muzicii clasice a început odată cu albumul “Songs from the Labyrinth” lansat în 2006, album ce a oferit o interpretare fascinantă a muzicii compozitorului John Dowland (secolul XVI).

De-a lungul carierei sale, artistul a primit 16 premii Grammy, două Brit Awards, un Glob de Aur, un Emmy, trei nominalizări la Oscar, trofeul Century Award oferit de Billboard Magazine și titlul de Persoana Anului în 2004 din partea MusiCares, precum și prezența în “Rock and Roll Hall of Fame” și “Songwriters Hall of Fame”.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile începând cu 25 februarie pe www.myticket.ro sau prin rețeaua magazinelor Diverta, la mai multe categorii de preț: 395, 295, 195 și 135 lei.

Trending